Kek dalam balang online dating

Cancellation must be made via sms, not email and at least 3 days before the pick up date3.

raya da lepas aku baru nak display biskut ni.ketinggalan ketapi tul laaa.huahuahua..biskut ni sedap, tu pasal aku smgt gak nak display gambar n resipinya sekali.so, sapa2 nak try wat, ikut ler resipi ni ek.gerenti sedap! Bentukkan adunan saperi bebola dan cantumkan 3 warna saperti dalam gambar.4.

Sift the flour and fold it in,this dough will not be too stiff but not too wet .versi aku buat.guna tepung naik sendiri..telur tuh...2 jam sebelum atau semlm sebelum...pecahkan telur lam mangkuk..kacau ngan garfu.masukkan coffee emulco dan vanilla essence lam 2-3 titik ..kacau sket ngan garfu.simpan...dekat2 nak wat cookies..keluarkan..biarkan pada suhu bilik..

aku guna tepung naik sendiri.buh satu sudu besar serbuk koko.warna lebih menarik.aku buh cashew nut lam 1/4 cup, almond nib ke ape ntah.1/4 cup.choc chip dan serbuk almond cam lam resepi...cumanya choc chips tu.gaul skali.kta atas sebelum bakar.menarik sket..

utk letak lam dulang.scoop guna sudu kecik..letak je cemana pun.dh bakar.jadi ok..maksudnya letak tinggi ke ape.tetap akan jadi cam lam gambar tuh.sebab guna sudu kecik..bakar pada suhu 160 dengan masa 15-18 minit.ok..mula2 masak.lembik sket.dh sejuk nnt.crunchy je biarkan sejuk dan masukkan dalam balang esok nak buat lagi.nak tukar cashew nuts kpd walnut pulak *utk elakkan biskut berbau balang plastik tu..better masukkan kertas atau alas lam balang tu..

MENERIMA TEMPAHAN ANEKA DESSERTS SEPERTI HOMEMADE CHOCOLATE, COOKIES, MUFFINS, CUPCAKES, PUDDINGS, TARTLETS, KEK FONDANT UNTUK JUADAH DI MAJLIS PERKAHWINAN, MAJLIS AQIQAH, MAJLIS KHATAM QURAN, MAJLIS HARI LAHIR, MAJLIS KORPORAT ATAU SEBARANG MAJLIS KERAIAN.

Meanwhile using the electric hand whisk beat the butter and sugar until pale and fluffy.

Comments